tisdag 20 april 2010

Veckans citat!

Ett citat som min vännina var vänlig att delge mig, vill delge er det med. Så tänk er in i situationen, hon är hemma hos honom för första gången sen de bytte nummer sent en natt på krogen, de myser och det börjar hetta till lite,

han säger lite små romantiskt
-Jag gillar dig
hon svarar ärligt,
-Men du känner inte mig
han ser lite nervös ut och svarar,
-Men jag vill lära känna dig,
Sen låg de med varandra!

Så vad drar man för slutsats av detta, säg inte mer än du kan hålla, eller håll dig till sanningen, de är ok att försökta säga nått snällt, men säg gärna nått smart på samma gång då! Sen är de även intressant att han blev så paff, han var nog inte van att en tjej gav honom svar på tal, vi kvinns ska bara vara glada när vi får komplimanger och inte ifrågasätta dom. Men varför ska vi inte få göra det, han kan omöjligt veta att om han gillar henne efter den korta tiden, och om han faktiskt redan kände det då, varför har han inte hört av sig nu på över en vecka?????? Han kanske sa det bara för att få ligga, de kan vara en möjlighet, men de kanske hon också bara ville, de är också en möjlighet. Trots att det ofta inte är ok att kvinns bara vill ligga också, men vi har också sexdrift, de är inte ett kön som har patent på det!

2 kommentarer:

  1. Inte för att vara dryg men ey, varför är det han som ska höra av sig? Han kanske inte vågar för att han faktiskt gillar henne och är nervös eller skäms över något (som att han blev ifrågasatt för att han sa att han gillade henne?) ?

    SvaraRadera
  2. De är visserligen sant Malin, klart att vi inte vill leva kvar i könsrollen att bara männen bör höra av sig och uppvakta kvinnor. Och visst kan starka kvinns kanske göra män nervösa, men de är inte med mening!

    SvaraRadera